Uitstapje naar de stalvrienden

Op zaterdag 29 april hadden we weer een keer een gezellig uitstapje met de mindervalidedag. Genodigden uit Oost-West en Middelbeers hadden zich op kunnen geven voor deze activiteit. We begonnen de dag om 11.30 uur  bij de Doornboom  met een kopje koffie en lekker stuk gebak.  Even later kwam de huifkar voor rijden die ons naar de Stalvrienden zou brengen. Onderweg naar Veldhoven hebben we broodjes en krentenbollen gegeten als lunch want we hadden de hele middag nog voor de boeg.

Aangekomen in Veldhoven bij stichting de Stalvrienden werden we welkom geheten door Marieke. Er werden groepjes gemaakt en we zijn aan de slag gegaan, een groep ging hoefijzers versieren en de andere groep ging de paarden verzorgen, borstelen en knuffelen. Na een tijdje wisselde we om. Daarna kwam het grote moment dat iedereen echt op een paard mocht. Eerst een rondje in de manege bak en daarna lekker naar buiten in het zonnetje. Het was best wel spannend maar wat heeft iedereen genoten. Iedereen had een lach op zijn / haar gezicht, echt super leuk.

Na nog wat nagenieten bij de manege met een drankje,  gingen we weer in de huifkar en terug naar Middelbeers. In de huifkar was natuurlijk weer lekkere snoep en drinken. En wat hebben we veel lol gehad en gelachen! Weer aangekomen in Middelbeers sloten we de dag af met friet en een snack. Om ongeveer 19.00 uur ging iedereen moe maar voldaan naar huis.

Wij als bestuur kijken terug op een zeer geslaagde dag. We willen Marieke en haar medewerkers van Stichting de Stalvrienden en de eigenaren van de Doornboom heel hartelijk bedanken voor de gastvrijheid. Het was geweldig!

De foto’s (en video’s) van deze dag vind je op de bekende pagina, bereikbaar via het menu hierboven…